Summa sidvisningar

tisdag 31 maj 2011

Drogkampen, Johan Henriksson, SD, tog första pris på tipspromenaden!

Nykterhetsorganisationen IOGT-NTO i Fagersta anordnade på måndagkvällen "Drogkampen", där Fagerstas lokalpolitiker fick mäta sina kunskaper i frågor som rör alkohol och droger. Sverigedemokraterna låg i lä med två deltagare i sitt lag, då en tyvärr fick förhinder i sista stund, mot de andra lagen som bestod av tre deltagare, men trots detta lyckades vi kamma hem en andra plats!! Viktigt att påpeka är att vi endast låg två poäng ifrån en första plats!!! Grattis Folkpartiet till första pris! Tävlingsinstinkten lockade stundvis fram en del ironiska skämt och höjdpunkten var när frågan under kategorin "alkohol och sagor" löd "Vem berusade sig på jästa körsbär?" Moderaternas Dick Hellsing svarade utan att blinka "Håkan Juholt" och ett bullrande skratt brakade loss i salen, förutom hos några Socialdemokrater som snörpte lite på munnen. Rätt svar var naturligtvis "Griseknoen".

Här gratuleras Johan till första pris på tipspromenaden! Grattis Johan!!


Första pris på "tipspromenaden" var en flaska Alkoholfri, kolsyrad fläderdryck och andra pris på "Drogkampen" var Boken "narkokoll", ett studiematerial med information inom narkotikaområdet.


Stort tack till IOGT-NTO i Fagersta, för en lärorik och rolig kväll! Det var fantastiskt roligt att medverka och studiematerialet kom lägligt när Sverigedemokraterna i Fagersta just nu planerar en anti-drog-kampanj som ska hållas till hösten (mer information om det dyker snart upp på hemsidan)!