Summa sidvisningar

tisdag 21 december 2010

Muslimsk extremist bloggar på fagerstaposten.se

Han kallar sig "En som vet"
På sin blogg på fagerstaposten.se förklarar Omar att media ger oss fel uppfattning om muslimer och därför vill han ge oss den rätta bilden. Jag vet inte exakt vad den rätta bilden är av islam, men det är någonting som känns

verkligen skrämmande i Omars verklighetsuppfattning.
Han vill övertyga sina läsare om att vi är hjärntvättade av en maktelit som vill påverka oss. Den hemliga orden heter Illuminati (en sammanslutning som grundades år 1776 i Ingolstadt och förbjöds av den bayerska staten år 1785).

"att det var dom som stod bakom t.ex 11/9 är jag personligen övertygad om.. Före detta president i USA George Bush transporterade massvis med opium i vietnamkriget. Juli 2001 ger George Bush talibanerna 128 miljoner, självklart går pengarna till att maximera skörden av opium. Under tiden fick Bush massvis med "förvarningar" att 11/9 skulle ske (jag är helt säker på att han var delaktig i den hemska händelsen) han gör ingenting åt saken, utan efter dådet bestämmer han sig för att i januari 2002 invadera Afghanistan för att hitta "terroristerna" där. Massvis civila människor dör, på grund av vad? Opiumkontrollen. Hur kommer det sig att enligt statistik så har opiumfält ökat drastiskt sen de invadera Afghanistan.. Borde de inte minskat? Allt detta för vad? Kontroll, makt och pengar".

Omar konspirerar vidare:

"Rihanna, Beyonce, Kanye, Jay Z, Lady Gaga.. Vad har de alla gemensamt? Jo de är medlemmar i Illuminati, och i flera av deras videos ser man symboler för den här fruktansvärda satansdyrkande triangeln.. Ögat.. Djävulen. Dom gör tecken med händer som betyder massa olika saker. En som dom oftast gör betyder tack till deras gud (satan)."

Vidare tror han att Michael Jackson och Tupac blev mördade för att de försökte sprida budskap om denna satans sekt som vi alla står under och han varnar om NewWorldOrder (ett hemligt politiskt projekt att ta över världen).

Han hyser uppenbart ett förakt mot väst, som då och då kryddas med antisemitism. En intressant del är också där han försöker normalisera islams förtryck av kvinnan. Eftersom han tar bort alla negativa kommentarer, har jag kontaktat fagerstaposten som svarade att han är tillsagd att publicera alla kommentarer.

För att komma till Omars blogg, följ länken:
http://fagersta-posten.se/bloggar/ensomvet?scrollIndex=5